Heb je weer tegen me gelogen.
Gewoon bedrogen.
Zeg maar het is waar.
Verdomme, laat me nu ook maar.
Ik moet verder zonder jouw.
Me leven zit in grote vouw.
'K vind het moeilijk jouw te laten gaan.
Huilend op me bed kijk ik naar de schijnende maan.
Dit is toch het beste.
Wat jij allemaal wel niet voor onzin kletste.
Nu nog steeds.
Voor jouw is het een èèn groot feest.
Maar mij doet het elke keer pijn.
Maar jij vind dat blijkbaar fijn.
Waarom doe je me dit aan?
Het is toch nog geen tijd om te gaan?
Als je zo doet ga ik er kapot aan.
Ik heb je eigelijk nooit echt kunnen laten gaan.
Dat word nu eens tijd.
Jong, zoek een andere meid.
Met jouw wil ik nooit meer opnieuw starten.
En alsjeblieft breek niet ook andermans harten.