Al dat verdriet, je gaat eraan onderdoor.
Zeg niet dat het nie waar is, ik zie het zo hoor!
Ik wil je wel helpen, maar ik weet niet hoe.
Zeg het me nou maar, zeg het me toe!
Al dat verdriet, het was je teveel.
Nu brand je kaarsje, en is het veel te stil