de zwerftocht
woeste gedachten
van zwart cynisme
bloemen verleppen
poezie staat erachter
niet een schim
van letterloze woorden
de lucht als een schaal
de troost opgenomen
voedsel van denken
ja
nee
kom nou!
moment van werkelijkheid
de gedaante ontving kleur
ware het niet,
een addertje
Psst,niks zeggen hoor