Langs het tuinpad voor mijn huis
Als ik jou zie kom ik thuis
Vriendelijke olie die jij mij geeft
En de verrukkelijke geur, die aan jou kleeft
Nimmer bracht mij iets zo goed tot rust
Dank je, dat je steeds weer mijn wonden blust
Elke keer help jij mij weer trouw
Langs het tuinpad lach ik naar jou