Gelijk een Herder zal Hij Zijn kudde weiden.
Zijn schapen zullen zich in Hem verblijden,
Hij zal de lammeren vergaderen
in Zijne schoot.
Zij mogen eeuwig leven
door Zijne dood.
Hij zal de zogende zachtkens leiden,
hen van de honger en dorst bevrijden.
Zij zullen zich verblijden
de groten en de kleinen,
door Gods gena geworden
tot de Zijne.
Als zondaars nooit naar Hem gezocht, naar Hem gevraagd,
maar door ontferming heeft het Hem behaagd.
Hen te wassen door Zijn dierbaar bloed,
o Heere wat zijt Gij
oneindig goed.
jes 40:11