De sterren zullen stralen,
daar waar jij zult gaan,
de sterren zullen stralen,
zolang je zal bestaan..
Want ik laat de sterren voor jou stralen
de sterren geven licht,
de sterren zullen stralen,
laat ik je weten met dit gedicht..
Alle sterren zullen over je waken,
maar slechts 1 zal altijd bij je zijn,
want dat is een speciale,
dat is die voor jou,van mijn..
En op deze kun je terug vallen,want deze is er voor heel je leven,
want het is mijn ster,
die je alle liefde zal geven...