(Ik bedoel van die)
Bijen die zoemen en die in het voorbij gaan van schrik vreselijk, (steken)
Soms heb ik in mijn buik, (een (klein) beetje (van die) pijn)
Knuffelberen zijn, (lief voor mij)
Mijn twee poezen horen hier in huis te, (zijn) (,zijn)
Planten zijn groen en groeien, (onbeweegelijk(e)
Muziek is vrolijk ook verdrietig en staat voor, (gevoel)
Buiten schijnt soms de zon en nu regent, (het)
Wat mij happy maakt, (straalt van emotie)
Heb je voor mij een muur, (om mij (achter) te verschuilen)
?
(Ik bedoel van die dingen)
(Ook wel tussen de haakjes geschreven)