Kindertje... o zo fijn!
Mijn kinderliefde
met een gouden ketting
geketend aan jou eindeloze moederliefde
Mijn handjes
met zilvere vleugeltjes
toegereikt aan jou sterke mamahanden
... raakte de hemel aan
Mijn hartje,
gevuld met eindeloze liefde
zorgvuldig in een muziekdoosje bewaard
... als geschenk in jouw ziel verstrengeld
Liefdevolle knuffels
gevoeld
Speelse kusjes
ontvangen
Samen sterretjes
uit de hemel geplukt
Voor elkaar een zonnetje
vantussen de wolkjes uitgehaald
Kindertje ... o zo fijn
Mama, het was leuk om je prinsesje te zijn!