Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
tijd om (opnieuw) afscheid te nemen
Afscheid
Het is tijd
Om wederom afscheid te nemen
Niet eens tot een gesprek gekomen
Ik weet hoe het me je is
Jij met mij
Meer dan dat is niet nodig
Woorden zijn nu overbodig
De toekomst zal ons leren
Of ons lot ons samen zal brengen
Of dat ons verleden een verleden blijft
Met alles wat daartoe behoort
Het is tijd
Om afscheid te nemen
Het ga je goed
De deur stond op een kier
Maar nu moet ik zeggen
We gaan niet verder
Het is tot hier
Ik wens jou alle goed
Leven zoals het zijn moet
Nu is het tijd
Om afscheid te nemen
Mijn vriend
Het ga je goed
Je blijft
Wat je bent
Een dierbare herinnering
Aan een tijd die verloren is
Een tijd
Waar ik sterker uitkwam
Eerst dacht ik
Dit dank ik aan jou
Nu weet ik beter
Ik dank dit
Omdat ik nu eindelijk van mezelf hou
Nu is het echt tijd geworden
Ik neem afscheid met
Een allerlaatste groet
Reacties op dit gedicht
yazii vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
yazii
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
11 augustus 2006
Thema's:
[IK]
[JIJ]
[Verwerking]