duistere wolken komen der aan
druppel voor druppel
de straten worden nat
het word donker
iedereen zit binnen voor de tv
eenzaam dwalend door de duisternis
strompelend door de water plassen
helemaal nat
het maakt me niks uit
zit diep in gedachtes
kijk naar boven
water druppels die me gezicht raken
heb het gevoel dat ik smelt
mn energie vloeit uit mn lichaam
val neer , het lukt niet meer
alsof mn hoofd een wolk is
vol met regendruppels
zoveel gedachten
en emoties
er komt nooit een einde aan
het stopt nooit met regenen
elke dag komt der een wolk bij
elke dag weer die druppels die neer storte
als of het nooit ophoud