Je vader verliezen is niet leuk vooral als god dit niet had voorbestemd.
Als het iemand anders is die die hem heeft vermoord.
niet alleen ik ben het slachtoffer maar ook vele andere nabestaande.
Hoe iemand dit kon doen weet niemand.
aleen hij het brein achter de aanslagen in the u.s.a.
IK kan er niet meer tegen hoe kon dit gebeuren.
als er niemand meer is die je kan vertrouwen naar wie moet je dat toe?
Ik weet het niet meer soms denk ik dat het leven me geowoon niet meer waard is