Hoe je het ook draait en keert
soms lijkt hij zo verweert
ook al denk je het is bijna gedaan
maar daar denkt hij nog niet aan
hij wil doorgaan met het leven
ook al staat hij te beven
en begint hij al wat te vergeten
maar de tijd begint toch aan hem te vreten
al laat het hem koud
hij wordt stilaan toch stokoud
maar eens zal het wonder gebeuren
en zal hij iedereen opfleuren
met een vrolijke dans
het is dan een wonderlijke kans
en dus begint iedereen opgewekt en blij
en dans naast zijn zij
nu is iedereen een beetje somber
want de oude man ligt er onder
maar ze zullen nooit vergeten
wat hij hun altijd heeft verweten
nu leven ze vrolijk en vrij
voor eeuwig leeft hij nu blij