Maar dat betekend niet dat ik van gedichtenfreaks verdwijn
En dat ik al jullie gedichten niet meer zie
Nee ik ben eindelijk terug
Na drie weken tijd
De fijne tijd ging heel vlug
En ik heb ook totaal geen spijt
Maar ik ben blij dat ik weer terug ben
De gedichten die ik straks weer zal plaatsen
Waar ik mezelf weer in herken
De gedichten die mijn beeld weer zal weerkaatsen
Die zijn er weer
En ik hoop dat ik nog steeds welkom ben
Net als de vorige keer
Na drie weken ben ik weer terug ik wil voor als nog
iedereen bedanken die al mijn gedichten hebben gelezen en waarop ik geweldige reacties op heb gekregen ik vind het geweldig dat mensen hoop of herkenning uit mijn gedichten halen en bedankt voor de steun van jullie allen.
Drie weken waren vrij lang voor mij maar dankzij een pen en papier heb ik mijn gevoelens kunnen blijven opschrijven dus binnenkort zal ik weer een paar kunnen plaatsen ook voor me vrienden die het in één week wat moeilijk hebben gehad.