Toen ik je voor de laatste keer zag
waren je ogen koud en leeg
waarom kon je niet voor eeuwig bij me blijven?
Waarom moest je nu al weg?
Oh, je bent veel te vroeg heengegaan
De littekens die je mijn ziel gaf,
zij zullen nooit verdwijnen
Ik zal nooit precies weten
hoe veel ik van je hield