de regen blijft maar stromen
bladerdek is zwaar aan de bomen
zit hier op jou te wachten
krijg net een smsje
dus nu andere gedachten
zal zo de deur open maken
om in jouw armen te geraken
dus lief you make my day
and so we live our way
maar de regen stroomt maar door
maar ik ben blij
en geef aan jou gehoor
want je jarig vandaag
mijn vriendin ik mag je ontzettend graag