Wel samen 3 man sterk,
stonden jullie me te vernederen,
zonder twijfel of schuld,
Geen excuses en geen sorry,
zo uit het niets,
terwijl ik helemaal niks fout deed,
doe dit doe dat,
dat ging niet allemaal tegelijk en snel,
zoals jullie hadden gewild,
in mijn eentje rennen van plek naar plek,
jullie stonden daar toe te kijken,
niemand die hielp,
kon ik er wat aan doen dat alles,
niet vervuld werd naar jullie wil,
8 uur afgewerkt eindelijk,
er kwam geen houdoe of doei vanaf,
hoe kan je iemand zoiets aandoen,
thuiskomen en denken,
ik heb er geen zin meer in,
morgen dan laat ik gewoon alles langs me heen gaan,
denk ik dan,
geen gezeur,
morgen,
weer een dag. !