Een grote boom, groen.
Het bos eromheen, groen.
Plots de verandering,
alles wordt snel rood
en al vlug daarna
veranderd het naar zwart.
Ik denk nog heel even
'Wat is dit mooi'
en ik begrijp
'dit hoort erbij'.
Men kan mij
nu goed zien.
En het touw?
Nog immer om mijn nek...