wakker
in jouw armen
vanmorgen zonlicht
die je slaapkamer deed verwarmen
ineengestrengeld
kusje hier en daar
ik strijk door je haar
streel je wang
en voel dan die drang
maar hebben niet zoveel tijd
dus lieve meid
zal je snel weer zien
morgen mischien
dan zal ik met je vrijen
oh mijn handen tussen je dijen
strelen mijn vingers je rug
dan heel even vlug
een aanraking
hoor dan je adem versnellen
door een tinteling
je borsten kussen
en ondertussen
voel ik jou vingers gaan
uiteindelijk heel voldaan
liggen we weer samen ineen
hou van jou,dat is wat ik oprecht meen