Al zittend achter de pc,
ik werk zelf nog niet echt mee.
Ik moet een opdracht maken voor maandag,
dat wordt een heel verslag.
Ik moet een behandelsplan maken,
en nog wat taken.
Maar doe eerst het behandels plan,
want dan is het dat ik verder kan.
Alleen ik kom er niet echt uit,
kom dus nog niet echt voor uit.
Eerst probleem dan een doel,
en dan de actie's schrijven voor mijn levensdoel.
Die problemen zijn zo veel man,
en die actie's wat niet lukt en kan.
maar kan wel zeggen doel die ik heb dan,
is dat ik weer verder gelukkig leven kan.