En als de regen tikt
als druppels stromen
langs de ramen - zonder
ook maar even op te houden -
dan slik ik en concentreer me
op het positieve in mijn leven
En als de bliksem dondert
de wolken met elkaar vechten
is het ook in mijn hart niet meer
rustig en stil te krijgen
Het onweert
het onweert
in het diepste
van mijn ziel
En net zoals de wolken
botsen en ruziemaken
is er ook binnen in mij
een gevecht gaande
Het onweert
het onweert
diep in mij
12 augustus 2006