Ik adem Uw genade
die mij laat leven
ik geniet van Uw liefde
die mij elke dag omringt
U bent de enige God
er is niemand zoals U
laten wij U aanbidden
en U danken op onze knieƫn
U drie-enig God
bent waanzinnig groot
alles is sterfelijk op deze aarde
maar U schenkt ons eeuwig leven
na deze aardse dood
U laat ons dansen
U laat ons zweven
Ik spring, ik zing
ik ben blij
want Jezus
woont in mij
12 aug 2006