Oma ga niet weg nou,
het is dat ik ontzettend veel van je hou.
Ik kreeg net te horen,
kwam hard aan in me oren.
Je heb een hart infart gehad,
me wangen werden nat.
Alles komt nu tegelijk,
oma ik wil je nog niet kwijt.
Ik wil je nog zoveel vertellen hoor,
dus ga er alsjeblieft nog niet vandoor.
Ik wil het bewijzen dan,
dat ik dit gevecht aan kon en kan.
En dat ik opa nooit vergeten ben,
dat ik hem nog heel goed ken.
Want ik mocht niet opgeven,
ik moest vechten voor een betere leven.
En oma dat wil ik laten zien aan jou,
ik blijf opa zijn belofte trouw.
Dus blijf nou oma,
ik wil je niet kwijt.