Gekke snoes van me
Ik heb veel van jou kunnen leren,
Zoveel doorzettings vermogen heb jij!
Dat moet je vast houden..
In die 3 maanden heb ik gezien,
Dat het niet altijd makkelijk voor je was
Maar toch altijd bleef jij doorvechten
Dat vond ik zo knap, want ik kon niet
Ik zal er voor je zijn,
Ik wil met je lachen,
Maar ook met je huilen
Ik wil je die schouder geven die je zo af en toe nodig hebt.
Ik laat je niet alleen staan,
Want dat is iets wat je niet doet..
Je komt er Snoes
Zet hem op!!
Veel liefs Angela
Geschreven voor Paula , meisje waar ik samen mee in de kliniek zat. Totslot wil ik nog wat tegen je zeggen. Je gaat het redden, kijk niet meer naar je spiegelbeeld op het moment liegt dat je toch maar voor:( Ik zal je altijd steunen!! Hvj