Denk eens aan de dag
De dag, dat je lacht
Je lacht om de jaren
De jaren van pracht
Denk eens aan die dingen
Die dingen van je jeugd
Je jeugd in dolle tijden
Dolle tijden van vreugd
Dwalen dan die gevoelens
Die gevoelens met jankende pijn
Jankende pijn ebt weg in dwaze pret
Dwaze pret voelt fijn
Dwalen dan de geheimen
De geheimen in je hart
Je hart opent die deur
Die deur voor een nieuwe start
Dan kun je datgene
Datgene waarnaar je zoekt
Je zoekt toch naar de uitgang
De uitgang van wat je nu vervloekt