Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Mijn engel
Mijn engel
Liefde geborgenheid en romantiek wil ik delen
Wie ook mijn engel is
Het kan me niet schelen
Iemand die naast me ligt is wat ik mis
Waar is mijn engel gebleven
Kan haar niet vinden
Ik heb het nog niet opgegeven
Al zou je mij vastbinden
Ik vind mijn engel wel
Het hoeft van mij niet langer meer te duren
Het liefst vind ik haar snel
Maar het lot kan je niet sturen
Mijn engel kom mij maar halen
Reacties op dit gedicht
star of ocean vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
dead_girl
:
Zaterdag, augustus 12, 2006 22:56
mooi geschreven
liefs
dead_girl
nippy
:
Zaterdag, augustus 12, 2006 22:55
mooie droom....al het moois komt vaak onverwachts...
liefss
Over dit gedicht
Auteur:
star of ocean
Gecontroleerd door:
michris
Gepubliceerd op:
12 augustus 2006
Thema's:
[IK]
[Hoop]
[Dromen]