Iedereen waar ik bevriend mee raak gaat dood
Het valt me als lood
Gaan ze niet dood dan laten ze me stikken
Moet ik dat zomaar allemaal pikken?
Zal wel moeten, wat kan ik immers doen?
Het is gewoon geen fatsoen
Niet met andermans gevoelens om kunnen gaan
Je niet met iemand kunnen laten begaan
Alleen aan jezelf denken
Ik weet niet wat jouw leven je nog heeft te schenken