In mijn gedachten spoken ze rond telkens weer,
Allemaal hebben ze iemand, die een lief heeft..
Ik zie ze samen, wat me zoveel pijn doet
Want ik, ik ben nog alleen
Ik vraag me af of het door mijn handicap komt?
Heb ik daarom niemand waar ik dat speciale gevoel mee heb?
Of is het dat niet..
Je gaat je zoveel af vragen..
Mijn paardje, die gaf me wel het gevoel dat ik speciaal was!
Ze was zo lief, en ik kon haar knuffelen.
Helaas is ze nu naar de dierenhemel,
Maar als ik naar boven kijk,,
Zie ik haar naam in de sterren geschreven!!
Ik heb veel meegemaakt, meer dan 20 operatie’s
Mag ik dan niet gelukkig zijn?
Ik wil ook die enne persoon in mijn leven,
Waar ik naar verlang..
Vroeg of laat komt die persoon tegen
Tot die tijd blijf ik dromen
Over hoe het zal zijn!!