weet je zeker dat je dit gaat doen?
weet je zeker dat je dit risico gaat nemen?
weet je zeker dat je van hem houdt?
weet je zeker dat hij dit waard is?
weet je zeker dat je sterk genoeg bent?
weet je zeker waar je aan begint?
weet je zeker dat je niet terug gaat vallen in dat zwarte gat?
weet je zeker dat je gelukkiger zal zijn?
weet je zeker dat hij van je houdt?
weet je zeker dat hij je waard is?
weet je het echt allemaal wel zeker?
[zei iedereen tegen mij toen ik hen zei dat ik verliefd was]
laat me niet twijfelen
ik spring