De morgen breekt aan
Ontwaak uit mijn droom
Wil terug in mijn slaap
Maar dat wil niet meer lukken
Met alle macht
Probeer ik de slaap
Weer te vatten
Wil weer terug
In mijn droom kunnen stappen
De wereld van alle dag
Kan ik niet zo goed meer snappen
Ontvluchten
Aan de werkelijkheid
In mijn dromen
Waar ik na zo een vlucht
Heerlijk tot rust ben gekomen
Een fantasie
Die me laat zweven door intense liefde
Waar twee mensen
Met al hun liefde
Elkaar hebben genomen