Ik wil niet sterven, nooit.
Welk recht hebben God of natuur,
dat ik moet doodgaan ooit?
Ik ga in fel verzet.
Want dit is een slechte regeling
die moet worden rechtgezet.
Ik prins der schepping, groot.
Zonder de minste overdrijving het
beste dat men de wereld bood.
Hi hi, ik ben toch realist.
Als ik ooit weg ben word ik zo'n
twee jaar echt gemist.
Maar als..zal ik het Hem zeggen
Dat het zo geen doen is.
Zo maar iemand wegnemen
van een plek waar het mooi is.