Weet je wat het is
ik kan gewoon niks meer
over mijn lippen krijgen
ik wankel op mijn benen
meer dan lachen kan ik niet
het lijkt alsof ik droom
en niet meer wakker kan
of misschien 'wil' worden
Het is goed zo
ik wil niet anders
zo moet het blijven
daarom zwijg ik
bang voor het trillen
van mijn onvaste stem
daarom geniet ik
met volle teugen
Daarom trillen mijn handen
ik kijk van je weg, ik weet het
maar hoe, hoe moet het anders
ik wil niet dat je mijn tranen ziet
ik wil niet dat je het kloppen van mijn hart
kan aflezen vanuit mijn veelzeggende blikken
Oh mijn ziel kan wel schreeuwen
maar wat heeft het voor nut
het kan niet. nee het kan niet
en daarom zwijg ik maar
ik lach stilletjes
hopelijk zegt dat genoeg
Neem het me niet kwalijk
alsje, alsjeblieft
kijk me alleen af en toe aan
dat is echt genoeg
om me in mijn droom
te laten zweven
ik zal niet wakker worden
nog eventjes niet
laat me maar
14 aug 2006