ik kijk naar je gezicht
voor mij op de pc
weet dat ik daarvoor zwicht
je bent het gewoon voor mij
maar dat wist je al
je gezicht door de camera kijkt blij
alles gaat zo fijn
beetje bij beetje kom jij verder
wees niet bang mijn zonneschijn
wil graag alles met je delen
ook je familie en vrienden
oh ik zou je nu willen strelen
nog zoveel leuke dingen doen
nog zoveel liefde geven aan jou
wederzijds dat moet het toch voldoen
jij bent de grote liefde voor mij
zoals het nu is wil ik mijn leven met je delen
het is bij ons geen kabbelend getij
samen lekker latten
en wie weet wat de toekomst doet
dat hoef je niet te onderschatten
maar nu zoals het is
is het goed
onze verbintenis