Ik zou je kracht willen geven,
zodat jij gewoon weer verder kan gaan,
ik zou je kracht willen geven,
zodat jij weer rechtop zou kunnen staan...
Ik zou je kracht willen geven,
om dingen te begrijpen,
ik zou je kracht willen geven,
om je nieuwe omgeving te kunnen verreiken...
Ik zou je zoveel kracht willen geven,
om jou je eigen weer goed te laten voelen,
ik zouj je zo graag de kracht willen geven,
om jou te kunnen laten begrijpen wat sommige mensen bedoelen...
Ik zou je kracht willen geven,
dus geef ik je in alle slechte tijden mijn hand,
en voor de rest zal ik moeten toekijken,als een klein meisje aan de kant....