ik zal je nooit vergeten
die blik van angst toen je in m'n leven kwam
je trillende lichaam naast het mijne
moest dit nu allemaal verdwijnen?
aan je zachte huid kon ik nooit weerstaan
wanneer problemen me tot hier zaten
luisterde jij
keek me aan
en dan wist ik
dat het allemaal wel in orde zou komen
de liefde duurde lang
maar te kort voor mij
ik mis hoe je met je neus mijn tranen deed stollen
de herinnering aan dat hollen
achter je, over paden in het onbekende
grijpend om je niet kwijt te raken...
maar op het pad waar je nu vredig huppelt
krijg ik je niet meer te pakken
ik hoop dat nu iemand anders je in haar armen houdt
Rust zacht, mijn lieve hamster