Wanneer je hartje dubbel zo hard slaat
Wanneer je de aarde voor de wolken verslaat
wanneer de leerkracht voor de zoveelste keer naar
je toe moet komen met de boodschap dat je alweer zit
te dromen.
Wanneer de vlinderjes in je buik rondvliegen.
Wanneer je moet gaan liegen over de plaats waar je
heengaat weet je,
het is zo laat, je bent verliefd.