Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Kiezen
Ik trek het niet meer
Altijd het gezeik
Het gezeik heen en weer
Ik zit er weer eens tussen in
Er zijn twee partijen gekomen
Wat heeft het toch voor zin
Tranen die weer over mijn wangen stromen
Ik wil voor beide instaan
Maar ik wil geen slecht woord over elkaar horen
Welke kant moet ik langer op gaan
Éen vraag is alweer genoeg om alles te verstoren
De één heeft het zo druk
Maar dan moet ik horen dat de ander het ook zo druk heeft
Mij maak je compleet stuk
Ik ben degene die er tussendoor zweeft
Ik weet het wel
Op mezelf gaan wonen
En dat heel snel
Me eigen huisje om over te dromen
Want dit doet me zeer
Kiezen
Dat wil ik niet meer
Reacties op dit gedicht
star of ocean vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
star of ocean
Gecontroleerd door:
michris
Gepubliceerd op:
15 augustus 2006
Thema's:
[IK]
[Ouders]
[Scheiding]