Dag van morgen
Laat jezelf niet verdrinken,
In een zee van zorgen.
Sta oprecht en fier,
In het leven.
Bekijk alles positief,
Lachen is gezond.
Beide schoenen naast elkaar,
Stevig op de grond.
Denk dan maar aan die dag van morgen,
Die zeker nog wel komt.