Men zegt dat je naar je hart moet luisteren,
om te weten van wie je houdt.
Maar als het hart een spier is,
welk deel van je lichaam,
je laat leven.
Wat regelt dan je liefdesleven?
Het heet... ZIEL
Omdat je het niet kan zien
en ook geen schuld kan geven
op de uitkomst.