Liefde
ik zeg je elke weer
IK HOU VAN JOU
ik knuffel je elke keer
ik kus je elke keer weer
en dan moet je gaan
dan bloed mijn hart
dan besef ik weer dat ik alleen ben vannacht
stilletjes lig ik dan in mijn bedtje
een traantje hier en daar
ik mis je ,
ik mis je warmte tegen me aan s'nachts
lieve schat
Xxx mis je xxX