(even geen dicht inspiratie maar wil wel iets posten)
Wijsheid
Slaap altijd met je hoofd naar de deur als de duivel dan komt kan hij niet naar binnen omdat hij dan je haar moet tellen en dat lukt hem niet.
Maar wat dan als hij via het raam naar binnen komt? Hij kan je tenen wel tellen.