papa
gistere was je jarig
maar ik stuurde geen bericht
ik kon het niet ook al wou ik wel
ja hebt al meer dan 8 maande niks meer late hore
ja met men verjaardag gelukkige verjaardag en da was het dan ook
ik heb 100x probeert om terug kontackt te hebbe
ma ge wilt het presies nie dus nu
is het bij mij ook genoeg
hoe veel pîjn het in men hart doet
maar je zal nooit meer iets van me hore
het intreseert je niet eens
ik hoop da je gelukkig word met je nieuwe gezin
want wij ware toch ma niks blijkt nou
dus met deze neem ik afscheid pijn heeft lang
genoeg geduurd dus vaarwel
en zie je nooit meer
(dit heb ik geschreven omdat ik in twijfel zat met men eige als ik gistere een sms zou sture of nie heb het nie gedaan was bang dat hij me weer ging kwetsen met een bot antwoord )