Ken jij dit spel
Wat we samen spelen
Ken jij de spelregels
Van dit spel
Heb het zelf nooit gespeeld
Wil je me leiden
Door dit spel
Dat wij samen
Aan het spelen zijn
Want weet je
Ondanks al het geluk
Dat we samen hebben gedeeld
Voel ik ook pijn
Want er kan zoveel stuk
En dat kan jij niet anders
Dan beamen
Angst
Om dit mooie spel
Van de liefde
Weer te moeten verliezen
Dat ze het me weer ontnemen
Zal er een winnaar komen
Uit dit spel
Of worden beide spelers
Grote verliezers
En zullen zich dan
Stilletjes wensen
Dat ze het nooit
Gespeeld hadden