Heb een gevaarlijk spel gespeeld
En me daaraan goed verbrand
Net een mummie
Verpakt in een pak van wit verband
Niemand die me meer kon herkennen
Diepe schaamte in mezelf
Dat ik daar in ben getrapt
Moet even een tijdje bij komen
Van dit alles
En dan zal de moed
Om door te gaan ook weer komen
Dat spel
Zal ik nooit meer spelen
Want voor je aan het spel begint
Heeft een ander al gewonnen
Ben je al van het bord gespeeld
Omdat het die ander
Zo gauw verveelt
En weer op zoek gaat
Naar iemand anders
Die dit spel met hem speelt
Hij speelt het kien en heel doordacht
Er kan maar 1 winnaar
Uit dit spel komen
En dat is degene
Die dit spel en spelregels
Bedacht