Ik wou het je al heel lang zeggen
Maar ik wist niet hoe ik het uit moest leggen
Ik was bang om voor lul te staan
Maar nu is onze vriendschap zelfs al vergaan
Je bent nu super boos mij
Het is duidelijk: als het aan jou ligt komt er geen wij
Ik kan zo niet verder meer
Ik wil met jou zijn, keer op keer
Ik wilde dat je zei ‘ik hou van je’ elke dag
Ik wilde dat je me elke dag staan zag
Maar nee dat is niet en ik ben er kapot van
Ik weet niet hoe ik dit leven zo door kan
Ik heb nog nooit zoveel van iemand gehouden
Ik heb nog nooit zoveel op iemand kunnen bouwen
Nu heb ik je al 7 maanden niet gezien of gesproken
Genoeg jongens, maar in mijn eigen huisje gekropen
Geen 1 is er zoals jij
Maar soms maakt dat me heel blij
Want je bent zo gemeen en lelijk van binnen
En profiteert ervan dat je van mij kunt winnen
Wat jij hebt geflikt kan ik je nooit meer vergeven
En daarom wil ik je niet meer zien in m’n leven
Missen en haten
Ik wou dat we erover konden praten
Ik mis je te erg en ik haat je zo zwaar
Ik denk dat dit niet gaat met elkaar
Maar ik heb er zoveel verdriet van
Dat ik niet weet hoe ik verder kan