het gefluit van de vogels ?
soms zijn de dagen ruw en grouw
meestal omdat ik hier ben zonder jouw
alleen zijn is zoiets als , alle dagen zonder zonneschijn
dan zie ik jouw en dan is er niets meer grijs en grouw
omdat men vriendschap er is voor jouw
nog nooit ben ik zo blij geweest ,
nu is voor mij elke dag een feest
s'morgens hoor ik de volgels fluiten
dan kijk ik weer naar buiten
voor mij is mijn vriendschap op recht
en men gevoel levens echt
ik zoek niet meer achter een vrouw ,
want ik weet op een dag kom er een lieve vrouw
die echt van me houw
gelukkig hoor ik nog volgels fluiten
dat zegt men geluk wacht buiten