mijn verlangens,
groter als ooit gedacht,
komen naar boven,
dit had jij nooit verwacht.
vrij zijn is wat ik wil,
maar jou wil ik niet kwijt,
terwijl de tijd zijn besluit neemt,
is het hier koud en stil.
ik wil hier weg,
maar tegelijk hier zijn,
die verdomde verlangens,
veroorzaken zoveel pijn.
ik droom ervan,
mijn verlangens ooit in het echt tegen te komen,
maar alleen als ik hier ben,
verlang ik niet zo naar het eeuwige dromen.