Ik wil het het niet, ik wil het niet zo zonder jou
zonder jou voel ik me zo leeg.
Zonder jou ben ik ontroostbaar.
Zonder jou heb ik er geen zin meer in.
Ik wil niet meer nog meer dagen leven zonder jou.
Hoe wil je dan dat ik zou zijn?
Hoe wil je het dan?
Vertel het me dan.
Vertel me hoe je je voelt
wat ik eraan kan doen?
Dit gevoel is niet te beschrijven.
Maar ik ga zo kapot.
Hoe moe tik het redden zonder je?
Dan ben ik echt nooit compleet gelukkig meer.
Heb ik zoveel foute dingen gedaan?
Is dit mijn straf?
Als dit mijn straf is,
vergeef het me,
vergeef het me alsjeblieft.
Vertel me, vertel me hoe ik verder moet zonder jou?
Wie maakte me dan aan het lachen?
bij wie voel ik dan vlinders in mijn buik?
Wanneer lat dit verliefde gevoel mij vrij.
Als dit nog lang zo doorgaat,
dan heb ik er geen zin meer in.
Geen zin om verder te leven.
Hoeveel me dat ook spijt,
spijt voor de mensen die wel om me geven.
Ik weet niet of ik verder kan zonder jou.
Ik weet niet of ik verder wil zonder jou