Lieve Danny, dit gedicht is voor jou
1 jaar verkering
Wij zijn een gelukkig paar,
20-08-06 al een jaar bij elkaar.
We delen lief en leed,
Dat is hetgeen wat liefde heet.
We wonen nu ook al 3 maanden samen,
Het bevalt me prima zo met z'n tweetjes, lekker samen.
Voor de toekomst hebben we veel mooie plannen,
Trouwen, kinderen en een nieuwe boot om lekker op te ontspannen.
Ons hondje is soms weleens jaloers,
Om zijn houding en gedrag moeten we dan erg lachen.
Hij kijkt ons dan aan van "Zit je me nu uit te lachen?"
We knuffelen 'm dan even en dan gaat hij weer verder, zo stoer.
Ons liefdesbootje dobbert nog lekker voort,
We blijven nog lekker lang aan boord.
Lieve schat, je maakt me zo blij,
Je bent mijn kanjer en helemaal van mij.
We hebben nu een mijlpaal bereikt,
1 jaar het is korter dan het lijkt.
Het is alsof ik je al jaren ken,
Dat is iets waar ik heel blij mee ben.
Lieverd, er is maar 1 man in mijn leven waar ik van hou,
Kanjer dat ben jij! Ik hou van jou!!!
Dikke knuffel van je meisje.
Geschreven: 17-08-06
Geplaatst: 17-08-06
Lady M