De opa van mijn kind is dood.
We hebben het al lang verwacht.
En morgen moet ik het hem gaan vertellen.
Mijn kind is pas vijf, of al vijf...
en hij heeft teveel geleden.
Eerst stierf zijn poes, en toen zijn hondje,
die waren al oud, maar het verdriet was groot.
Toen stierf zijn vriendje, zo oneerlijk,
we weten nog steeds niet het nut ervan...
De opa van mijn kind is dood.
We hadden dat al lang verwacht.
En ook mijn kind van 5 weet ervan.
Maar waarom moet mijn kind
meer meemaken dan zijn ouders,
toen die maar 5 waren?