2 mooie glinsterende ogen,
die mooie eerlijke en betrouwbare lach.
die zachte zwoele lippen!
Ik wil jou lippen strelen
Ik wil ze proeven, ik wil ze voelen!
Langzaam druk jij je lippen tegen mijn mond,
het spuug dat van mijn gezicht afdruipt!
Ik probeer het eraf te wrijven, maar jij
bent al die gene die mij voor is,
en mij alweer een kus heeft gegeven!!